INFOBOX: Fenyő dézsák, tölgy dézsák, polipropilén dézsák, üvegszálas dézsák, jakuzzik, fás hordó szaunák, elektromos hordó szaunák, medencék, továbbá dézsa- és szaunakellékek bő választékát kínáljuk a WoodSpaEu.com -nál! Keressen minket bizalommal!

Garancia, termék visszaküldés

A vevő kijelenti, hogy a www.woodspaeu.com honlapon található internetes áruház használata előtt megismerte és elfogadta az alábbi feltételeket:

Termékinformációk

Az internetes áruházban szereplő termékekkel kapcsolatos árakra és technikai adatokra vonatkozó információk tájékoztató jellegűek, a SC Wood Spa Service SRL  a változtatás jogát fenntartja. A feltüntetett árak nettós árak, nem tartalmazzák a 19% ÁFÁ t.

Megrendelés

A vásárló az internetes áruház megrendelési formanyomtatványának kitöltésével és annak elküldésével a formanyomtatványban az általa megadott árut / árukat megrendelte. A. SC Wood Spa Service SRL a megrendelést e-mailben vagy telefonon igazolja vissza, és tájékoztatja a vásárlót a fizetési feltételekről, a kiszállítás módjáról, időpontjáról és annak díjáról. A termékek ellenértékének minimum 10%-át előlegként kell befizetni. A Wood Spa Service SRL a rendeléseket akkor tekinti érvényesnek, amikor az előleg a bankszámlájára beérkezik.

Szauna illatok, szauna ápolok, vegyszerek, szűrők
Szauna felszerelések (hőmérő, páramérő, felöntődézsa, kanál, fejtámla)
Szauna szellőzők
Szauna ajtó/ablak
Szauna elektromos kályhák
Szauna Fatüzelésű kályhák
Belső tüzelésű dézsa kályhák
Külső tüzelésű dézsa kályhák
Fa dézsák
Polipropilén dézsák
Hordó szaunák
Medencék

30 Ron
33 Ron
30 Ron
180 Ron
35 Ron
38 Ron
220 Ron
250 Ron
750 Ron
750 Ron
1000 Ron
1500 Ron

Kiszállítási feltételek

A kiszállítást követően a megrendelő feladata, hogy a megrendelt termékeknek/terméknek biztosítsa a lerakodását és a helyére pakolását az autóról.
A termék/termékek lerakodása után a jólképzett szállítónk átadja a beüzemelési útmutatót, és ha szükséges meg is mutatja a beüzemelési lépéseket. A lerakodás megkönnyítése érdekében ajánlott gépi igény: villás targonca, emelődarú, vagy adott esetben emberi erő. Abban az esetben, ha nem tudják megszervezni az autóról a lerakodást, előzetes egyeztetés alapján megpróbáljuk Mi leszervezni a fent említett gépek egyikével, vagy egy költöztető céggel.

Személyes átvétel az alábbi linken

https://g.page/sc-wood-spa-service-s-r-l-?share

Garancia, Szervíz

Az általunk gyátott termékek az EU-s szabványoknak megfelelően készűlnek. Minden eggyes termékünkre 24 hónap garanciát vállalunk, kivételt képeznek a fából készült dézsa fürdők, ezekre a termékekre 12 hónap garanciát vállalunk. Vállalt garancia dézsák és jakuzzik esetében:
– Folyás, csöpögés, anyaghiba, kályhahiba, hegesztésihiba

Nem garanciális munkák közé tartoznak dézsák és jakuzzik esetében:
-Törés, zuzódás, kopás, esetleges tűz okozta károk a nemmegfelelő használat és előírások be nem tartása végett.

A termékeink átvételekor rőgton köteles jelezni az esetleges hibát a megrendelőnek, e-mailben leírva és fotókkal alátámasztva. Vállalt garancia szaunák esetében:
– Szerkezet garancia, szauna kályha, garantáljuk továbbá, hogy a szauna felszerelések és szerkezeti anyagok ujjak és gyártói 24 hónapos garanciával rendelkeznek

Nem garanciális munkák közé tartoznak szaunák esetében:
– Törés, zúzódás, kopás, esetleges tűz okozta károk a nemmegfelelő használat és előírások be nem tartása végett.
Továbbá az általunk eladott és forgalmazott termékek mind 12-24 hónap garanciával rendelkeznek.

Szervíz

Garanciálisan megjavítandó termékeinket, amiket gyorsposta segítségével nem tudnak beküldeni cégünk helyszínére, javítás céljából, azokat a termékeket a helyszínre kiszálva javítjuk meg. A garanciális szervízeket kötelesek vagyunk a kár hívatalos bejelentése után 20 munkanapon belül elvégezni. Szervíz, garancia, kárbejelentés a következő e-mail címen: service@woodspaeu.com

Kiszállás

Garancián kívüli kiszállás díj:

 • Személyautó, 2 Ron/km
 • Haszongépjármű 2.80 Ron/km
 • 1 Fő 39 Ron/H

Fizetési feltételek

Vevő a megrendelését a következő módon érvényesítheti:
10% előleg befizetése megrendeléskor (készpénzben telephelyünkön, vagy átutalással)

 • A fennmaradó összeg, az alábbiak szerint:
  a termék/termékek kiszállításakor a sofőrnek készpénzben (a termék/termékek átvétle az autón történik). 
 • A kiszállított termék/termékek az autón megtörtént átvétele és kifizetése után rakodható le.
 • A SC Wood Spa Service KFT  bankszámlájára történő előzetes készpénzbefizetéssel vagy átutalással (a szállítás a fizetés teljesítését követően történik)

Az elállási jog

 • Minden vásárlónak a vásárlástól számított 10 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik:  

– ami gyári csomagolásban, bontatlanul, sérülés mentesen minden elemet tartalmazva szállítják vissza cégünk telephelyére.
Az elállási jogát a következő feltételeknek megfelelően tudja érvényesíteni:
– az elállási kérelem bejelentése személyesen a telephelyünken, e-maiben, vagy telefonon történik.
– az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre amelyeket személyesen vettek át üzletünkben vagy telephelyünken.

 • Az áru ellenértékét a termék/termékek személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

-A pénz visszatérítés nem vonatkozik az oda/vissza történő szállítási kőltségekre. A vissza szállítási kőltség a megrendelőt terheli.

 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a SC Wood Spa Service SRL részére visszajuttatni, a Wood Spa Service SRL nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
hu_HUMagyar
0
  0
  Az Ön kosara
  Az Ön kosara üresVissza a WebShopba
   Szállítás számítása